politika

V nemocnici jsem měl pocit že řídím politiku protože rozhoduji o státních penězích invalidním důchodu tak sem při snídani sem řekl pacientovi že řídím politiku a on na mě že je Krištof Kolumbus a že řídí celý svět tak sem byl trochu v šoku každý tady něco řídí a jsme pod lékamy. A pak sem vzpomínal kdy jsem řídil politiku že sem si na baráku udělal tlampač a bránil se křičel jsem ,že to jsou komunisti a ona to byla pravda. Oni nám tu před barákem stavěli bezpečností opatření že prý tolik prakem nedostřelíme a to nebyla pravda. To se pomstili babičce za to že jím ukradla pozemky.

A taky jsem řídil politiku na CB srazu to je sraz lidi co měli vysílačky byl sem z Úpice pozvaný na sraz do Žacléře a tam sem najednou ze mě vylezlo že komunisti zavírali a mučili lidi kněze a to sem neměl říkat jeden pan se na mě rozčílil  a od ty doby mě v Žacléři nenávidí rádi. V roce 2002 jsem řekl při volbách že komunisti vystrkují růžky a ať si mě vyfotí. Potom když jsem šel znovu do Úpice na sraz tak si mě  tam fotili že jsem hlavní kápo a ale nikdo na srazu z Žacléře nebyl. V té době byl taky problém s Telecomem jak jsme zvíšovali lidem telefonní účty na jedny lince jsme udělali škodu za 250 000 kč tím že jsme zanechávali vzkazy zadarmo nebo jsem přesměrovával hlasový schránky na mobil abych sními mohl komunikovat  a potom měli ty heckři seznamoval s jiným heckrem a kámoši si převáděli peníze z učtu na učet a já měl pocit že to chtějí na mě svist třeba ty banky protože se mě manažer ptal jestli mám něco stima bankami já mu popravdě řekl že ne a pak mi manažer služby memobox řekl že je to tam zajímaví ale že mně zapře pak mi volali heckeři a já  ze srandy tu banku máš nastarost ty a on nevěděl kde jsem se to dozvěděl tak mi řekl že si sedne do žlutého autíčka českého Tecomu a že mí babičce zruší pevnou linku policie je odposlouchávala a mě prý nic nehrozí ale pak jsem potkal pana ze psem na náměstí ve Rtyni a ten se mě ptal jestli jsem Jiří Láska já řekl že ano a pak říkal že mě babička chce dostat do důchodu pak s někým telefonoval v budce a říkal že jsem Jiří Láska a že jsem měl být zavřený za něco co jsem neudělal nadával na prezidenta Havla a říkal něco o mistru Janu Husovi a poslední jeho věta byla  Já tě nepotřebuji ale ty mě jednou budeš potřebovat.

Ten jeden byl zavřený v celé předběžného zadržení. Oni si převedli 40 000 kč a pak si to rozdělili.

Taky sem seznámil 2 hekry . ten jeden musel spláchnout sim kartu do záchodu.

Jo a ty pořady politický na fekvenici 1 rušil on ne já.

V 90 letech jsme byli v Hradci Králové s babičkou a babička se babvila se strejdou a dohadovali o politice a strejda říkal že Jozef Lux vyluxoval politiku a jé si vzpomněl jak se jmenuji Láska co bych asi dělal z politikou já kdybych byl v čele nějaký pán Láska